Concert Direcția 5 și un strop de magie de Crăciun

Concert Direcția 5 și un strop de magie de CrăciunIntrare la concert & meniu gourmet

Vineri, 22 decembrie, Direcția 5 umple scena de la Zexe Herăstrău cu un concert plin de magie, ritm și bucurie, unde saxofonistul Flavius Teodosiu li se alătură ca invitat special. 

Te așteptăm cu muzică bună și un meniu gourmet să pui pe pauză alergătura de dinaintea sărbătorilor și să trăiești la maximum în prezent; cu dans, cu versuri cântate din inimă, cu gusturi alese și, mai ales, cu oamenii tăi dragi alături. 

Biletul include intrarea la concert și gustări reci, calde și dulci, așezate armonios pe platouri, după cum urmează.

Meniu gourmet

  • Platou rece: tobă, lebăr, șorici, caltaboș, răcitură de curcan, icre de știucă cu ceapă verde, salată boeuf, salată de vinete, jumări de porc, pastă de ton cu ulei de trufe, ouă umplute cu sos remoulate, unt cu trufe, telemea de oaie, roșii, castraveți,ceapă verde.
  • Platou cald: cârnați proaspeți Zexe, ruladă din purcel de lapte cu ierburi aromatice, pastramă de berbecuț, friptură de curcan la cuptor, somon la cuptor, chipsuri de cartofi, legume sotate cu sos de ghimbir, ciuperci gratinate, salată de murături asortate, salată de varză în două culori.
  • Dulce: gogoși cu ciocolată, dulceață și smântână, plăcintă cu mere și plăcintă cu dovleac.
Intrare la concert și meniu gourmet

În cazul în care doriți să efectuați rezervarea prin altă metodă apăsați pe butonul de mai jos.

Rezervă prin altă metodă

Locația noastră

Ne găsiți la un click distanță pe Google Maps / Waze, sub numele Zexe Herăstrău. Adresa noastră este Șoseaua Nordului, 7-9 (ultima intrare venind dinspre Ambasada Chinei), chiar în spatele Roții Mari din incinta locului de joacă Miramagica.