Evenimente

La Zexe Herăstrău creăm povești și amintiri de pus la păstrare cu fiecare eveniment privat pe care îl organizăm alături de voi! Alegeți unul dintre saloanele noastre și bucurați-vă de:

  • Un cadru natural, dar și loc la adăpost sub o terasă modernă și ofertantă;
  • Un view idilic asupra lacului Herăstrău;
  • Un decor elegant;
  • Preparate savuroase și băuturi selecte.
Zexe Herăstrău Panorama 160 persoane

Salonul Zexe Herăstrău Panorama este spațiul care vă poartă amprenta în fiecare eveniment pe care îl organizați la noi; de la nunți exclusiviste, petreceri de botez sau 'nuntezuri', până la întruniri corporate, degustări de vinuri sau lansări selecte de produs. 

Pentru că iubim să lăsăm moștenire o amintire de neuitat prin evenimentele pe care le punem în scenă, calitatea serviciilor este pusă la rang de artă, emoțiile vi le îmbrăcăm în eleganță, iar experiențele culinare ce ne sunt semnătură devin spectacole gastronomice în toată regula.

*Pentru exclusivitate, necesarul ce trebuie asigurat este de 80 de persoane pentru terasă și 120 de persoane pentru interior & terasă. 

Zexe Herăstrău Loft 50 persoane

Salonul Zexe Herăstrău Loft este opțiunea noastră pentru un eveniment intim și restrâns de până în 50 de locuri. Această oază din inima Herăstrăului devine martorul poveștilor autentice pe care căutați să le împărtășiți cu cei dragi.

Este spațiul perfect pentru un eveniment corporate, o zi de naștere de poveste, o petrecere de logodnă, un baby shower, o petrecere de burlăcițe, o sărbătoare de familie... sau orice tip de  întrunire ce merită agățată în albumul cu amintiri și experiențe de suflet.

Meniurile pline de savoare vor ajunge un reper gastronomic pentru invitații voștri, iar implicarea echipei de organizare în fiecare pas al amenajării spațiului va face ca fiecare detaliu să aducă un strop de magie într-unul dintre cele mai exclusiviste locuri din București!

Locația noastră

Ne găsiți la un click distanță pe Google Maps / Waze, sub numele Zexe Herăstrău. Adresa noastră este Șoseaua Nordului, 7-9 (ultima intrare venind dinspre Ambasada Chinei), chiar în spatele Roții Mari din incinta locului de joacă Miramagica.