Evenimente

La Zexe Herăstrău creăm povești și amintiri de pus la păstrare cu fiecare eveniment privat pe care îl organizăm alături de voi! Alegeți unul dintre saloanele noastre și bucurați-vă de:

  • Un cadru natural, dar și loc la adăpost sub o terasă modernă și ofertantă;
  • Un view idilic asupra lacului Herăstrău;
  • Un decor elegant;
  • Preparate savuroase și băuturi selecte.
Salon Parter: Interior & Terasă 160 persoane

Creăm spațiul care să poarte amprenta voastră, indiferent de natura evenimentului pe care-l organizați: un botez, 'nuntez', nuntă exclusivistă sau o întrunire corporate care să lase moștenire o amintire de neuitat.

Lăsăm calitatea serviciilor să vă copleșească dorințele, vă îmbrăcăm toate emoțiile în eleganță și devenim arhitecții evenimentului vostru perfect, demn de poveștile autentice pe care vi le-ați construit. În care dintre saloanele noastre vă vedeți vibrând pe ringul de dans?

*Puteți opta pentru exclusivitate astfel: minimum 80 de persoane pentru terasă sau minimum 120 de persoane pentru interior & terasă. 

Salon Etaj 50 persoane

Cel de-al doilea salon pentru care puteți opta în cadrul Zexe Herăstrău vine cu o capacitate de 50 de locuri, plasate într-un cadru ce emană eleganță prin fiecare colțișor. 

Este spațiul perfect pentru un eveniment corporate, o zi de naștere de poveste, un baby shower, o petrecere de burlăcițe, o sărbătoare intimă de familie... sau orice tip de  întrunire ce merită agățată în albumul cu amintiri și experiențe de suflet.

Locația noastră

Ne găsiți la un click distanță pe Google Maps / Waze, sub numele Zexe Herăstrău. Adresa noastră este Șoseaua Nordului, 7-9 (ultima intrare venind dinspre Ambasada Chinei), chiar în spatele Roții Mari din incinta locului de joacă Miramagica.