Mărțișor la Zexe Herăstrău

Mărțișor la Zexe Herăstrău1 martie, de la 19:00

În luna mărțișorului, te așteptăm să te bucuri de frumusețea primăverii în compania unei experiențe culinare savuroase. Ne-am pregătit cu o selecție rafinată de preparate și meniuri care celebrează aromele și prospețimea sezonului; de la delicii culinare reinterpretate cu ingrediente proaspete și locale, până la deserturi tentante și cocktailuri primăvărătice, fiecare alegere este un răsfăț pentru simțuri. 

Și pentru a completa atmosfera, te așteptăm cu muzică live interpretată de artiștii talentați de la Raducanu Music, care vor aduce un plus de farmec și energie zilei petrecute alături de noi!

Fie că vrei să-ți surprinzi partenerul de viață cu o cină romantică, să sărbătorești alături de familie și prieteni într-un cadru elegant sau să organizezi un eveniment privat exclusivist, suntem aici pentru a transforma fiecare moment într-o amintire pentru suflet.

Rezervă acum o masă

În cazul în care doriți să efectuați rezervarea prin altă metodă apăsați pe butonul de mai jos.

Rezervă prin altă metodă

Locația noastră

Ne găsiți la un click distanță pe Google Maps / Waze, sub numele Zexe Herăstrău. Adresa noastră este Șoseaua Nordului, 7-9 (ultima intrare venind dinspre Ambasada Chinei), chiar în spatele Roții Mari din incinta locului de joacă Miramagica.